Στο ΤΑΕ Αρχηγείου η Νατάσα Ιωάννου μετά από οδηγίες του Αρχηγού –Είπε ότι ο Γεάδης πήγε να τη κτυπήσει

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου η Νατάσα Ιωάννου μετά από οδηγίες του Αρχηγού –Είπε ότι ο Γεάδης πήγε να τη κτυπήσει

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου θα κάνει καταγγελία σε βάρος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη, η Νατάσα Ιωάννου.

Η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ μετέβη αρχικά στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου για να καταγγείλει τον Γεάδη.

Εν συνεχεία ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης που ενημερώθηκε σχετικά, έδωσε οδηγίες προκειμένου την υπόθεση να αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου, όπου η Νατάσα Ιωάννου θα δώσει εν τέλει κατάθεση.

Στην εκπομπή η δημοσιογράφος παρουσίασε φωτογραφίες που σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εμπλέκουν στελέχη του ΕΛΑΜ σε παράνομες και άλλες δραστηριότητες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE