ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλεγχοι με ανιχνευτές μετάλλων στο Δικαστήριο- Καταζητούνται ακόμη δύο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλεγχοι με ανιχνευτές μετάλλων στο Δικαστήριο- Καταζητούνται ακόμη δύο

Υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, θα παραμείνουν 42χρονος και 25χρονος, οι οποίοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Οι δύο κατηγορούμενοι, μεταφέρθηκαν γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (22/5), υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, με αστυνομικούς να προχωρούν σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο σε όσους εισέρχονταν στην αίθουσα, ενώ υπήρχε και συσκευή ανίχνευσης μετάλλων.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, οι Αρχές είχαν προχωρήσει αρχικά στη σύλληψη του 25χρονου, ενώ στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 33, 48 και 42 ετών, με τον τελευταίο να συλλαμβάνεται την περασμένη Τετάρτη (15/5) και το δικαστήριο να εκδίδει διάταγμα προσωποκράτησης του για περίοδο έξι ημερών. Οι άλλοι δύο καταζητούνται.

Οι συλλήψεις προέκυψαν μετά τον εντοπισμό ναρκωτικής ουσίας MDMA βάρους 400 γραμμαρίων σε χώρο αθλητικού κέντρου στη Λεμεσό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, διέταξε όπως οι δύο παραμένουν μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού στις 4/7/2019

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE