ΔΗΚΟ: Την Κυριακή ο λαός θα τιμωρήσει την κυβέρνηση ΔΗΣΥ για την πολιτική εξαπάτηση

ΔΗΚΟ: Την Κυριακή ο λαός θα τιμωρήσει την κυβέρνηση  ΔΗΣΥ για την πολιτική εξαπάτηση

Την Κυριακή (26/5) ο λαός θα τιμωρήσει την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ για την πολιτική εξαπάτηση και θα επιβραβεύσει την ορθότητα θέσεων και τη συνέπεια του Δημοκρατικού Κόμματος αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι ενώ έχει ξεκινήσει η ποινική διερεύνηση για την Κατάρρευση του Συνεργατισμού, η οποία θα καλύψει και πτυχές που αφορούν αποφάσεις και πράξεις του Υπουργείου και του Υπουργού Οικονομικών, ο Υπουργός Οικονομικών παραμένει ακόμα στη θέση του.

Δυστυχώς, μετά την αποποίηση της πολιτικής ευθύνης που με σαφήνεια αποδίδει στην κυβέρνηση του ΔΗΣΥ το Πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, η πολιτική κοροϊδία και ο απροκάλυπτος εμπαιγμός του λαού και των θεσμών από τους κυβερνώντες, συνεχίζεται.
Την Κυριακή, ο λαός θα τιμωρήσει την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ για την πολιτική εξαπάτηση.

Την Κυριακή, ο λαός θα επιβραβεύσει την ορθότητα θέσεων και τη συνέπεια του Δημοκρατικού Κόμματος και θα στείλει μήνυμα για λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας, τιμωρία όσων ευθύνονται και σεβασμό στους θεσμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE