Ξανά σε ανοικτή ζώνη ο τελικός Κυπέλλου

Ξανά σε ανοικτή ζώνη ο τελικός Κυπέλλου

Η ΚΟΠ συνεχίζει την πολιτική της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού από ανοικτό και όχι συνδρομητικό κανάλι, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Φέτος ο τελικός θα μεταδοθεί από τον Άλφα Κύπρου ο οποίος εξασφάλισε το δικαίωμα αποκλειστικής μετάδοσης του αγώνα μέσα από διαδικασία προσφορών.

Πέρσι ο τελικός μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ 1, το 2017 από το SIGMA και το 2016 από το ΜΕΓΚΑ. Πρόθεση της ΚΟΠ είναι η πολιτική αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια αφού διαχρονικά ο τελικός Κυπέλλου είναι γεγονός που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ο τελικός θα είναι διαθέσιμος για θέαση σε όλες τις χώρες του κόσμου (εκτός από την Κύπρο), μέσω της πλατφόρμας της ΚΟΠ CFA-TV.COM

Ραδιοφωνική μετάδοση
Τα δικαιώματα ραδιοφωνικής  μετάδοσης του τελικού έχουν τα ραδιόφωνα που είναι συμβεβλημένα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και έχουν αποκτήσει τα ραδιοφωνικά δικαιώματα των διοργανώσεων της ΚΟΠ.

Πρόκειται για το ΡΙΚ, το Ράδιο Πρώτο, το Super Sport FM 104, το ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και το Active Radio.

Ανάδειξη πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνεχίζει και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

Τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή θα αναδείξουν με την ψήφο τους οι αθλητικοί συντάκτες που έχουν εξασφαλίσει δημοσιογραφική διαπίστευση για τον τελικό μαζί με επιτροπή της ΚΟΠ αποτελούμενη από μέλη της Σχολής Ποδοσφαίρου και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Πέρσι, στον τελικό μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα, πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής είχε αναδειχθεί  ο Φλοριάν Τολμές της ΑΕΚ.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE