ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα - Παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα - Παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 23.00 το βράδυ λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως η οποία διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα όχημα μάρκας Suzuki Swift το οποίο εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου και ανατράπηκε.

Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε από το όχημα, και αφού ακινητοποιήθηκε και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και την χρήση φορείου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE