Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών, ενόψει των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης 2019 που θα πραγματοποιηθούν στο Μαυροβούνιο. Η κυπριακή αποστολή θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή (26/5) στο Μαυροβούνιο.

Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κύπρου συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με 14 καλαθοσφαιρίστριες και καλαθοσφαιριστές.

Οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών διεξάγονται με τους εξής καλαθοσφαιριστές: Ελευθερίου Ραφαήλ, Ηλιάδης Στέφανος, Θεοχαρίδης Γιώργος, Κουμής Μιχάλης, Λοϊζίδης Χρίστος, Μαντοβάνη Ρομπέρτο, Μάρκου Παναγιώτης, Μιχαήλ Σάιμον, Μπιγκς Τάιρελ, Παντελή Ιάκωβος, Γιανναράς Ιωάννης, Σιζόπουλος Ανδρέας, Σταυρινίδης Παύλος, Στυλιανού Νικόλαος.

Στις προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιρίστριες: Ακαθιώτου Βεατρίκη, Γεωργίου Στέφανη, Θεολόγου Σοφία, Κασάπη Αντριάνα, Κυριάκου Παναγιώτα, Νικόλα Στέφανη, Όρλοβιτς Πέτρα, Πάγκαλου Μαρίσα, Παπαδοπούλου Μπιγκς Σόνια, Παπαδούρη Άνθια, Πηλακούτα Ελένη, Πιτσιλλίδου Άντρια, Ρουσσάκη Χαρά, Χριστοδούλου Ρεβέκκα.

Οι τελικές δωδεκάδες που θα ταξιδέψουν στους ερχόμενους ΑΜΚΕ θα ανακοινωθούν από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές στην προπόνηση της Παρασκευής (24/5).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE