ΔΙΕΘΝΗ

Άγγιξε το θαύμα η Σάλκε, πέρασε η Ρεάλ

Άγγιξε το θαύμα η Σάλκε, πέρασε η Ρεάλ

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου η Σάλκε άγγιξε το θαύμα απέναντι στη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Champions League.

Οι Γερμανοί έφυγαν με το διπλό από τη Μαδρίτη με το εντυπωσιακό 4-3 σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και λίγο έλειψε να γίνει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι όταν ο Φουχς στο 20’ άνοιξε το σκορ, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε αμέσως μιας και πέντε λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 40’ ο Χούντελαρ έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα του Ντι Ματέο, ο Ρονάλντο όμως και πάλι είχε απάντηση και ισοφάρισε στο 45’ σε 2-2.

Στο 53’ ο Μπενζεμά έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι στη Ρεάλ, όμως οι Γερμανοί ποτέ δεν τα παρατούν. Στο 57’ ο Σανέ ισοφάρισε σε 3-3 και στο 84’ ο Χούντελαρ έδωσε προβάδισμα στη Σάλκε για να πάρει μια άγρια ομορφιά το παιχνίδι.

Το πάλεψαν οι Γερμανοί για την μεγάλη ανατροπή των δεδομένων αφού είχαν χάσει με 2-0 στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Κασίγιας στο τέλος για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση η «Βασίλισσα».

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο (58’ Μαρσέλο), Αρμπελόα (83’ Νάτσο), Κεντίρα (59’ Μόντριτς), Κρόος, Μπέιλ, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Σάλκε: Βέλενρόιτερ, Χιέβεντες, Φουκς, Νάστασιτς, Ματίπ, Μάιερ, Χέγκερ (57’ Γκορέτζκα), Μπαρνέτα (81’ Ούτσιντα), Νόισταντερ, Τσούπο – Μοτίνγκ (29’ Σανέ), Χουντελααρ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top