«Συμφώνησε με Μπενφίκα»

«Συμφώνησε με Μπενφίκα»

Σε καταρχήν συμφωνία με την Μπενφίκα φαίνεται πως ήρθε ο τερματοφύλακας Γιάσπερ Σίλεσεν.

Όλο και πιο κοντά στην Μπενφίκα φαίνεται ότι είναι ο Γιάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος είχε επαφές με τη διοίκηση των «αετών» τις τελευταίες εβδομάδες και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει δεδομένη, όπως αναφέρει το Catalunya Radio.

Τώρα απομένει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Μπαρτσελόνα, που ζητάει 25 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ολλανδό γκολκίπερ, ποσό που δεν σκοπεύει να δώσει σε καμία περίπτωση η ομάδα της Λισσαβόνας.

Από ‘κει και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που υπερασπίστηκε τη φετινή σεζόν την εστία της Μπενφίκα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE