«Συμφώνησε με Μπενφίκα»

«Συμφώνησε με Μπενφίκα»

Σε καταρχήν συμφωνία με την Μπενφίκα φαίνεται πως ήρθε ο τερματοφύλακας Γιάσπερ Σίλεσεν.

Όλο και πιο κοντά στην Μπενφίκα φαίνεται ότι είναι ο Γιάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος είχε επαφές με τη διοίκηση των «αετών» τις τελευταίες εβδομάδες και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει δεδομένη, όπως αναφέρει το Catalunya Radio.

Τώρα απομένει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Μπαρτσελόνα, που ζητάει 25 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ολλανδό γκολκίπερ, ποσό που δεν σκοπεύει να δώσει σε καμία περίπτωση η ομάδα της Λισσαβόνας.

Από ‘κει και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που υπερασπίστηκε τη φετινή σεζόν την εστία της Μπενφίκα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.