ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην εντατική διασωληνωμένος πλέον ο Δημήτρης Χριστόφιας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην εντατική διασωληνωμένος πλέον ο Δημήτρης Χριστόφιας

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο Κύπριος πολιτικός και πρώην ηγέτης του ΑΚΕΛ πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος καθώς αυτό κρίθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς.

Τον Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21/5 ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισράηλ ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Ισραήλ για νοσηλεία

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δήμητρη Χριστόφια επισκέφτηκε το απόγευμα της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς.
 
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Ιωάννου έγραψε: «Επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ό,τι νεότερο το Υπουργείο Υγείας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE