Το κορυφαίο γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ το πέτυχε παικταράς με… καταγωγή από Κύπρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κορυφαίο γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ το πέτυχε παικταράς με… καταγωγή από Κύπρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με καταγωγή από την Τζαμάικα (πατέρας) και Κύπρο (από τη Λεμεσό η μητέρα του) ο Άντρος Τάουνσεντ της Κρίσταλ Πάλας σημείωσε το καλύτερο γκολ της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Κρίσταλ Πάλας είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια από το «Etihad» επικρατώντας με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τάουνσεντ είχε πετύχει ένα τρομερό γκολ με απευθείας αριστερό βολέ, το οποίο ήταν αδύνατο να αποκρούσει ο Έντερσον.

Αυτό το τέρμα αναδείχθηκε κορυφαίο για φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας του γκολ που σημείωσε ο Βενσάν Κομπανί στη νίκη της Σίτι επί της Λέστερ, αλλά και το σλάλομ του Εντέν Αζάρ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE