ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βγήκε από την λίμνη ο δύτης - Τίποτα το νεότερο

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βγήκε από την λίμνη ο δύτης - Τίποτα το νεότερο

 Χωρίς αποτελέσματα και πάλι οι έρυνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, μετά από τις προσπάθειες που ξεκίνησαν και την Τρίτη (21/5) για εντοπισμό σορού γυναίκας, όπου σύμφωνα με τον 35χρονο το πτώμα της βρίσκεται εντός των κόκκινων νερών. 

Εξήλθε με άδεια χέρια στις 12:00 της Τρίτης (21/5) από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης που είχε καταδυθεί στις 10:20 στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.
 
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.