Κύπρια ηθοποιός: «Τα νεκροταφεία με ηρεμούν… Ήθελα να γίνω χανούμισσα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια ηθοποιός: «Τα νεκροταφεία με ηρεμούν… Ήθελα να γίνω χανούμισσα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η αγαπημένη και νεαρή Κύπρια ηθοποιός την οποία απολαύσαμε σε αρκετά επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Ο λόγος για την Αντωνία Χαραλάμπους η οποία μίλησε στο περιοδικό Τv Mania και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποιό είναι το μέρος που την ηρεμεί, τι θα μπορούσε να κάνει και τι θα ήθελε καθώς και μια πιο γενική εικόνα για την ίδια και τον χαρακτήρα της.

Αν ήσουν ήρωας παραμυθιού, ποιος θα ήθελες να ήσουν;
Ο Ρομπέν των Δασών.

Όταν ήσουν μικρή, τι θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;
Πιλότος και αρχαιολόγος. Εκτός από μια περίοδο που ήθελα να γίνω χανούμισσα.

Ποιο είναι το μέρος που σε ηρεμεί περισσότερο;
Όπου υπάρχει φύση. Πράσινο, βουνά, νερά και τα νεκροταφεία.

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου, τι θα ήταν αυτό;
Η ανυπομονησία, η αναβλητικότητά μου και η τόσο προσωπική εμπλοκή και αναστάτωση για καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν θα καταλάβουν ποτέ.

Τι σε ερεθίζει δημιουργικά, διανοητικά ή συναισθηματικά;
Οτιδήποτε με προκαλεί και μου επιτίθεται. Αυτό που μου δημιουργεί την ανασφάλεια ότι δεν θα τα καταφέρω. Μιλώντας πρώτα καλλιτεχνικά, θα έλεγα οτιδήποτε έχει ευφυΐα, βάθος, σε σημείο τρελού θαυμασμού. Οτιδήποτε είναι άξιον προσοχής και απαιτεί πλήρη παράδοση του εαυτού μου. Άνθρωποι, συγγραφείς, ποιήματα, μουσική, έρωτας, μια καλή παράσταση και μια ώριμη συζήτηση.

Τι σε απωθεί;
Η στασιμότητα. Να γίνονται πράγματα απλώς για να γίνουν. Η μη εξέλιξη. Η βολή, η οποία έχει καλλιτεχνικό αντίκτυπο. Τα μέτρια μυαλά, τα θολά, τα απαίδευτα και δεν εννοώ σε επίπεδο πτυχίων. Το να μιλάς χωρίς επιχειρήματα. Η εσωτερική κακία και ο εγωκεντρισμός.

Κλαις εύκολα; Πότε ήταν η τελευταία φορά;
Στο παρελθόν έχω κλάψει. Τώρα πια περισσότερο συγκινούμαι. Οι 2 τελευταίες φορές ήταν στην υπόκλιση της τελευταίας παράστασης που συμμετείχα (not not not not not enough oxygen) και πριν λίγες μέρες όταν η Αθηνά Κάσιου, η Αθηνά μου, πήρε το βραβείο του Δημιουργού της χρονιάς.

Ποιο επάγγελμα πέραν από το δικό σου θα ήθελες να δοκιμάσεις;
Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον Αθλητισμό. Ή θα ήθελα να δω πώς ζουν οι αεροσυνοδοί.

Τι είναι αυτό που δεν είχες κάνει ποτέ αλλά θα ήθελες να κάνεις;
Να ταξιδέψω σε χώρες που χρειάζονται βοήθεια και να υιοθετούσα ένα μωρό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE