Η γκολάρα τερματοφύλακα που έστειλε την ομάδα του σε μπαράζ ανόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γκολάρα τερματοφύλακα που έστειλε την ομάδα του σε μπαράζ ανόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή (19/5) η Μούρθια ΙΙ έπαιξε με τη Γιεκλάνο, για την 42η και τελευταία αγωνιστική του 13ου ομίλου στην Tercera Division (4η) της Ισπανίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν με 2-1 πίσω στο σκορ, αλλά στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακάς τους Μιγκέλ Σέρνα με ένα απίθανο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-2.

Με την ισοπαλία η Γιεκλάνο κατέλαβε την πρώτη θέση με 89 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία από την Λόρκα Ντεπορτίβα που έμεινε δεύτερη. Ο ήρωας κίπερ έγινε πρώτο θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ και όταν ρωτήθηκε για το τέρμα που σημείωσε, το παρομοίασε με αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λεβερκούζεν.

Δείτε το γκολ του Σέρνα:

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE