Διευθετήσεις για έκδοση κάρτας φιλάθλου ενόψει τελικού Κυπέλλου

Διευθετήσεις για έκδοση κάρτας φιλάθλου ενόψει τελικού Κυπέλλου

Λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρατηρείται για έκδοση κάρτας φιλάθλου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola που θα γίνει αύριο Τετάρτη στο ΓΣΠ, έχουν γίνει οι ακόλουθες διευθετήσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Σήμερα Τρίτη, θα υπάρχουν συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο Τσίρειο Στάδιο (δίπλα από τη Θύρα 1) από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις οκτώ το βράδυ.

Αύριο Τετάρτη θα υπάρχουν συνεργεία στον ΚΟΠ από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα (συνεχόμενο ωράριο) ενώ κάρτες φιλάθλους θα εκδίδονται και στο ΓΣΠ από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι και την ώρα έναρξης του τελικού (19:00).

Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE