ΠΑΦΟΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από θύματα θύτες – Συνελήφθησαν ο 57χρονος και ο γιος του – Καταζητείται ο 21χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από θύματα θύτες – Συνελήφθησαν ο 57χρονος και ο γιος του – Καταζητείται ο 21χρονος

Στην σύλληψη του 57χρονου και του γιου του, στο σπίτι των οποιών εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός το βράδυ της Δευτέρας (20/5), προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο γιο του 57χρονου, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού της οικίας 21χρονου.

Ο 57χρονος συνελήφθη για υπόθεση απειλών. Φέρεται να απείλησε πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του 21χρονου, στην οικία του οποίου εξερράγη βόμβα, τύπου μολότοφ, επίσης το βράδυ της Δευτέρας (20/5).

Σημειώνεται ότι εξ αρχής η Αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο οι δύο υποθέσεις να συνδέονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά υπόθεση ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE