Έκκληση ΕΕ για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Έκκληση ΕΕ για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Σε νέα έκκληση προχώρησε τη Δευτέρα 20/05 η ΕΕ για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Συγκεκριμένα, μετά τις  δηλώσεις Τραμπ και εις απάντηση ερώτησης στην καθημερινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες, η αρμόδια εκπρόσωπος της Κομισιόν και της ΕΥΕΔ Μάγια Κοτσίγιανις κάλεσε όλα τα μέρη να αποφεύγουν προκλήσεις και στοιχεία αποσταθεροποίησης.

"H περιοχή δεν χρειάζεται περισσότερα στοιχεία αποσταθεροποίησης, κάτι που επαναλαμβάνουμε συνεχώς. Δεν θα σχολιάσω κανένα συγκεκριμένο tweet. Kάθε πρόκληση πρέπει να αποφεύγεται και όλες οι προσπάθειες πρέπει να οδηγούν στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Θα θυμάστε ότι την περασμένη εβδομάδα η Ύπατη Εκπρόσωπος Φ.Μογκερίνι κάλεσε όλες τις πλευρές να ασκήσουν μέγιστη αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν κάθε πράξη που θα οδηγούσε σε γενική κλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή", ξεκαθάρισε η Μάγια Κοτσίγιανιτς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE