Έδωσε τελεσίγραφο η Συντεχνία Ισότητα

Έδωσε τελεσίγραφο η Συντεχνία Ισότητα

Η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα θα άρει την αναστολή των απεργιακών μέτρων εάν ως την Τετάρτη δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα των εργοδοτούμενων αορίστου χρόνου που εργάζονται στη Δημόσια Υπηρεσία και σε Ανεξάρτητες Αρχές.

Όπως δήλωσε μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντεχνίας με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων, ο Πρόεδρος της Ισότητας Πρόδρομος Χριστοφή είπε ότι το θέμα επείγει και αν δεν υπάρξει θετική διάθεση, τότε η συντεχνία θα άρει την αναστολή των μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE