Έδωσε τελεσίγραφο η Συντεχνία Ισότητα

Έδωσε τελεσίγραφο η Συντεχνία Ισότητα

Η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα θα άρει την αναστολή των απεργιακών μέτρων εάν ως την Τετάρτη δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα των εργοδοτούμενων αορίστου χρόνου που εργάζονται στη Δημόσια Υπηρεσία και σε Ανεξάρτητες Αρχές.

Όπως δήλωσε μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντεχνίας με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων, ο Πρόεδρος της Ισότητας Πρόδρομος Χριστοφή είπε ότι το θέμα επείγει και αν δεν υπάρξει θετική διάθεση, τότε η συντεχνία θα άρει την αναστολή των μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE