Ενημερωτική Παρουσίαση «Αυτισμός, μέσα από την Καρδιά των Αυτιστικών»

Ενημερωτική Παρουσίαση «Αυτισμός, μέσα από την Καρδιά των Αυτιστικών»

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising και τo Funraising Blue, διοργανώνουν ενημερωτική παρουσίαση με θέμα «Αυτισμός, μέσα από την Καρδιά των Αυτιστικών» το Σάββατο 25/05, στις 10:00 π.μ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης στη Λεμεσό.


Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η 17χρονη μαθήτρια Χρυσάνθη Ζερβοπούλου, η οποία θα μεταφέρει στο κοινό τις προσωπικές της εμπειρίες σαν αυτιστικό άτομο.
Η Χρυσάνθη Ζερβοπούλου έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και φοιτά στην Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα. Από τα 15 της χρόνια ενημερώνει και βοηθά στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον αυτισμό μέσα από διάφορες παρουσιάσεις.
Για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 95504000. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Υποστηρικτές:

Σύνδεσμος για άτομα με Αυτισμό Κύπρου
Synergy Foundation
Δήμος Λεμεσού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE