ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Τα επιτρεπόμενα σύμβολα – Μέχρι δυο σταυρούς προτίμησης

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Τα επιτρεπόμενα σύμβολα – Μέχρι δυο σταυρούς προτίμησης

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τον Εκλογική Νομοθεσία, τα μόνα καθορισμένα σημεία με τα οποία μπορούν οι εκλογείς να ψηφίσουν, είναι το «χ» ή το «+» ή το «√».

Γι’ αυτό, καλούνται οι εκλογείς να ψηφίσουν σημειώνοντας ένα από τα πιο πάνω καθορισμένα σημεία, δηλαδή «χ» ή το «+» ή το «√», μέσα στο τετράγωνο που βρίσκεται κάτω από τη στήλη του συνδυασμού ή στο τετραγωνάκι που βρίσκεται δίπλα από το όνομα ενός εκ των ανεξαρτήτων  υποψηφίων της προτίμησής τους.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που ο εκλογέας επιλέγει να ψηφίσει συνδυασμό, μπορεί ταυτόχρονα να εκδηλώσει την προτίμησή του σε υποψηφίους του ιδίου συνδυασμού, χρησιμοποιώντας μέχρι και δύο σταυρούς προτίμησης.

Σε περίπτωση που ο εκλογέας σημειώσει οποιοδήποτε άλλο σημείο ή γράμμα με το οποίο είναι δυνατό να εξακριβωθεί η ταυτότητά του, το ψηφοδέλτιο θα είναι άκυρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE