Έγινε το αναμενόμενο. Ανακοίνωσε sold out η ΑΕΚ

Έγινε το αναμενόμενο. Ανακοίνωσε sold out η ΑΕΚ

Κατάμεστο θα είναι αύριο το ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κόσμος του «δικεφάλου» είχε… τρελαθεί με τη διάθεση των εισιτηρίων και όποτε άνοιγαν τα γκισέ για την αγορά εισιτηρίων δεν έμενε ούτε ένα χαρτάκι.

Αφού αρχικά πωλήθηκαν όλα τα online εισιτήρια, στη συνέχεια έφυγαν και τα πρώτα που εκδόθηκαν. Από εκεί και πέρα, άνοιξαν και άλλες Θύρες με τα εισιτήρια να γίνονται ξανά ανάρπαστα.

Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων και όσα εκδόθηκαν πουλήθηκαν άμεσα με τη διοίκηση της ΑΕΚ να ενημερώνει πως δεν υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.