ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Αποφασίζεται πότε θα καταχωρισθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Αποφασίζεται πότε θα καταχωρισθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάζεται ξανά την Τρίτη (21/5) ο Νίκος Μεταξάς για εκ νέου ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Πρόκειται για την πέμπτη φορά που ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου, για την τέταρτη ανανέωση προσωποκράτησής του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (20/5) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, ανέφερε ότι η ανακριτική ομάδα, αναμένεται να αποφασίσει εάν θα είναι η τελευταία φορά που ο ύποπτος παρουσιάζεται ενώπιον δικαστηρίου για προσωποκράτηση και πότε θα καταχωρισθεί η υπόθεση.

Ερωτηθείς αν επηρεάζει το ότι δύο σοροί θυμάτων του, που ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι σκότωσε, στην στοιχειοθέτηση της υπόθεσης ενώπιον δικαστηρίου, ο κ. Αγγελίδης απάντησε ότι αυτό γίνεται στην βάση μαρτυριών και με τον εντοπισμό των δύο σορών, ενισχύονται περεταίρω.

Όσα περισσότερα ευρήματα εντοπιστούν, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, ενισχύουν την τεκμηρίωση της υπόθεσης στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, συνεχίζει να μην έχει συνήγορο υπεράσπισης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE