Χρυσοστόμου: «Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή» – Σιαθάς: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι…»

Χρυσοστόμου: «Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή» – Σιαθάς: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι…»

Δηλώσεις στην Cytavision έκαναν μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, δύο νεαροί «ερυθρόλευκοι», ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, Δημήτρης Χρυσοστόμου και ο Θεοδόσης Σιαθάς.

Ανάμεσα σε άλλα είπαν:

Χρυσοστόμου: «Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα και μακάρι να συνεχίσω έτσι. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία.

Ο πάγκος ήθελε πάρα πολύ να σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Ευχαριστώ σε όλους όσοι πιστεύουν σε μένα».

Σιαθάς: «Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για τη Νέα Σαλαμίνα, όπου πετύχαμε ωραία πράγματα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να καθιερωθώ και σιγά σιγά τα καταφέρνω.

Αυτός είναι ο στόχος των πιτσιρικάδων, αν μας δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE