Για άλλη μια φορά έλαμψε η Φουρέιρα στην Eurovision- VIDEO

Για άλλη μια φορά έλαμψε η Φουρέιρα στην Eurovision- VIDEO

Έχει καταφέρει για άλλη μια φορά να αφήσει αισθητή την παρουσία της στην μουσική σκηνή της Eurovision. 

Ο λόγος για την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα η οποία όπως έγινε γνωστό εδώ και καιρό εμφανίστηκε στην σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ και μαζί με άλλους τραγουδιστές από προηγούμενες χρονιές, ερμήνευσαν τραγούδια που ξεχώρισαν.

Ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα για άλλη μια φορά, εμφανίστηκε σέξι και ιδιαίτερα εκρηκτική ξεσηκώνοντας το κοινό που την αποθέωσε.

Η εκρηκτική performer έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE