Παρενόχληση τούρκικης κορβέτας από ελληνικό πλοίο καταγγέλλει το Anadolu

Παρενόχληση τούρκικης κορβέτας από ελληνικό πλοίο καταγγέλλει το Anadolu

Τo τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως μια τουρκική κορβέτα, δέχθηκε παρενόχληση από  ελληνικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικό βίντεο.

Η κορβέτα συμμετέχει στη ναυτική άσκηση Θαλασσόλυκος 2019 που διεξάγει η Άγκυρα από τις 13 Μαΐου. Τουρκικές πηγές ασφαλείας σημείωναν στο Anadolu ότι «η Τουρκία προχωρά κανονικά με την άσκηση Θαλασσόλυκος, που διεξάγεται παράλληλα σε Μεσόγειο, Αιγαίο και Μαύρη Θάλασσα»

Το πρακτορείο ισχυρίζεται πως η  πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης» του ελληνικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα «Burgazada» σε διεθνή ύδατα στο Αιγαίο χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η ακριβής θέση.

Συγκρεκριμένα, κατά την τουρκική πλευρά, η ελληνική πυραυλάκατος προσέγγισε στα 200 μέτρα αριστερά την τουρκική κορβέτα. Παράλληλα, υποστηρίζει πως  το ελληνικό πολεμικό πλοίο αναγκάστηκε τελικά να απομακρυνθεί από την περιοχή μετά τις προειδοποιήσεις από το τουρκικό πλοίο ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE