EUROVISION: Πάρτε μια γεύση και από τα 26 τραγούδια- Ανακατατάξεις στα προγνωστικά- VIDEO

EUROVISION: Πάρτε μια γεύση και από τα 26 τραγούδια- Ανακατατάξεις στα προγνωστικά- VIDEO

Είκοσι έξι ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής και περιμένουν πλέον το αποτέλεσμα  το οποίο θα συνθέσουν κριτική επιτροπή και τηλεψηφοφορία (το γνωστό televoting).

Την Κύπρο εκπροσώπησε η Τάμτα με το REPLAY και ανυπομονούμε να δούμε σε ποια θέση τελικά θα βρεθεί με τα προγνωστικά ωστόσο να μην δείχνουν τη χώρα μας στα μεγάλα φαβορί.

Μάλιστα υπάρχουν ανακατατάξεις της τελευταίας στιγμής, λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι γραμμές και φαίνεται πως η Ιταλία έχει ανέβει αρκετά (σκαρφάλωσε στην 3η θέση) ενώ εδραιώθηκε στην 2η θέση η Ελβετία και το Dirty Dancing.

H Ισλανδία έχει υποχωρήσει στην 9η θέση των προγνωστικών η Κύπρος σταθερά στην 12η ενώ «βουτιά» στην 18η θέση έκανε η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα.

Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε ξανά ή να πάρετε μια γεύση καλύτερα από τα 26 τραγούδια του 64ου διαγωνισμού της Eurovision

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE