EUROVISION: Εντυπωσίασε η Ελλάδα- Κέρδισε ζεστό χειροκρότημα η Κατερίνα Ντούσκα- VIDEO

EUROVISION: Εντυπωσίασε η Ελλάδα- Κέρδισε ζεστό χειροκρότημα η Κατερίνα Ντούσκα- VIDEO

Κατάφερε με τη ζεστή soulful φωνή της και την εκφραστική της σκηνική παρουσία να μαγέψει τους πάντες. Το χειροκρότημα ήταν θερμό και οι eurofans έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για την ελληνική συμμετοχή. 

 

Η Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision 2019, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης στον Α΄Ημιτελικό.

Η Ελλάδα διαγωνίστηκε στην 13η θέση για την βραδιά του τελικού, με την 29χρονη τραγουδίστρια να ερμηνεύει το Better Love το οποίο κι έγραψε η ίδια, μαζί με τον Leon Of Athens και τον David Sheddon και εισέπραξε το χειροκρότημα του κοινού περιμένοντας ένα καλό πλασάριμα στην πρώτη δεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE