Στο δρόμο της επιστροφής ο Πιντσέλι

Στο δρόμο της επιστροφής ο Πιντσέλι

Από αύριο η προετοιμασία του Εθνικού θα μπει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Ο Απόστολος Μακρίδης μετά τη νίκη επί του Οθέλλου προσδοκεί σε καλύτερες εμφανίσεις από την ομάδα του που πλέον είναι απαλλαγμένη από τη μεγάλη βαθμολογική πίεση. Ο Πιντσέλι παραμένει αμφίβολος, όμως το γεγονός ότι μπήκε σε πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης είναι ενθαρρυντικό. Είναι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τη Σαλαμίνα, όμως από τον επόμενο αγώνα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο τιμωρημένος Ταλ και οι τραυματίες Πογιατζής και Μαμαντού θα είναι οι απόντες για τον αγώνα της Κυριακής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE