«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Ισόπαλη χωρίς γκολ εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 απέναντι στην Δόξα για την 16η αγωνιστική σε παιχνίδι που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος».

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Παπαδόπουλλο, Σταύρου, Δημητρίου, Νεοφύτου, Τσιαπίνη και Ανδρέου.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρεί το «τριφύλλι» στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς και την ομάδα της Κατωκοπιάς στην πρώτη με 39 βαθμούς. Απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την ερχόμενη εβδομάδα εκτός έδρας την Καρμιώτισσα και την τελευταία αγωνιστική, εντός έδρας τον Απόλλωνα. Πλέον ο στόχος είναι δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς έτσι ώστε με ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Δόξας να στεφθεί πρωταθλήτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ U14».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.