«Άνοιξε» την πόρτα για Παρί ο Μουρίνιο!

«Άνοιξε» την πόρτα για Παρί ο Μουρίνιο!

Το γαλλικό πρωτάθλημα ανεβαίνει συνεχώς στην εκτίμηση του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως είπε σε δηλώσεις του.

Ο Πορτογάλος είναι χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχουν πολλοί καλοί πάγκοι διαθέσιμοι. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος αφήνει ανοιχτή την πόρτα για όλους πλέον, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στο RMC Sport France.

«Το γαλλικό πρωτάθλημα αποκτάει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, οπότε θα μπορούσα να δουλέψω μια μέρα στη Γαλλία. Νομίζω πως αρκετοί επενδυτές θέλουν να βάλουν λεφτά σε διάφορα κλαμπ, άρα το επίπεδο του πρωταθλήματος μπορεί να ανέβει κι άλλο. Στην Παρί Σεν Ζερμέν, την Λιλ και τη Λυών υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, τους οποίους γνωρίζει όλος ο κόσμος», υποστήριξε ο Μουρίνιο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE