Εφιαλτικές ώρες για τον Νίκο Καρβέλα - Απευθύνθηκε στα δικαστήρια για να γλιτώσει!

Εφιαλτικές ώρες για τον Νίκο Καρβέλα - Απευθύνθηκε στα δικαστήρια για να γλιτώσει!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, απευθύνθηκε στο δικαστήριο, έτσι ώστε να γλιτώσει από άγνωστο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα το Youweekly και το Vanda's blog ο Νίκος δεχόταν απειλητικά και "αισθησιακά" μηνύματα από άγνωστο αριθμό για αρκετό καιρό!

Στην αρχή φέρεται να μην έδινε σημασία αλλά τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν αφού λάμβανε και φωτογραφικό υλικό πολύ αποκαλυπτικού περιεχομένου δίχως να φαίνεται όμως το πρόσωπο της γυναίκας...

Έτσι για να ξεμπερδέψει μια και καλή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αποφάσισε να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για να τελειώσει η περιπέτεια.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως υπήρξε μια περίοδος που είχε γίνει πολύ έντονη όλη αυτή η ενόχληση καθώς το κινητό του ο Νίκου Καρβέλα χτυπούσε ασταμάτητα, ενώ είχε χάσει τον ύπνο του και ήταν μέσα στα νεύρα!

Τώρα, όμως, που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, φαίνεται να έχει ηρεμήσει!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE