Έκλεψε την παράσταση στη στη Μύκονο η σύζυγος του Κλωναρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεψε την παράσταση στη στη Μύκονο η σύζυγος του Κλωναρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε η… απόβαση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Μύκονο μετά τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον οποίο ολοκληρώθηκε και επισήμως η φετινή ποδοσφαιρική σαιζόν.

Η κάμερα του Mykonos Live TV συνέλαβε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να απολαμβάνει την βόλτα του στα κοσμικά Ματογιάννια.

Ο άσσος της ΑΕΚ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, κρατούσε στους ώμους του το βλαστάρι του ως αυθεντικός χαζομπαμπάς, ενώ είχε στο πλευρό του την όμορφη σύζυγό του, η οποία τράβηξε πάνω της τα βλέμματα.

Αν και είναι μόλις 27 ετών, ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά. Να τα χαίρεται!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE