Ακόμη πιο κοντά και σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ με εξτρέμ ο Απόλλωνας!

Ακόμη πιο κοντά και σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ με εξτρέμ ο Απόλλωνας!

Μετά τις προδιαγραγόμενες μεταγραφές των Μολ και Μπεσάτ, τις οποίες σας είχε ενημερώσει το ThemaSports τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται πως στον Απόλλωνα είναι κοντά σε συμφωνία και με τον 28χρονο Ισπανό, Ντιέγκο Αγκίρε.

Ο Ισπανός εξτρέμ (μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ) προορίζεται για τα φτερά του Απόλλωνα και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Λεμεσού.

Την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στη Σαραγόσα και είχε 20 συμμετοχές.

Δείτε επίσης: ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο Μπεσάτ – Παίζει για την ΕΠΙΘΕΣΗ του Αγκίρε!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.