ΚΥΠΡΟΣ: 'Κάηκε' η πρωτεύουσα από τις υψηλές θερμοκρασίες - Αναμένεται αισθητή πτώση - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 'Κάηκε' η πρωτεύουσα από τις υψηλές θερμοκρασίες - Αναμένεται αισθητή πτώση - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από αύριο.

Το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Λευκωσία, η μέγιστη θερμοκρασία που σημειώθηκε την Παρασκευή (17/5) ήταν οι 39 βαθμοί, στην Λεμεσό οι 31, στην Λάρνακα 29 και στην Πάφο 25. 

Το Σάββατο (18/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (19/5), τη Δευτέρα (20/5) και την Τρίτη (21/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται νεφώσεις, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα αιωρείται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο κάτω οι θεμροκρασίες που καταγράφηκαν την Παρασκευή (17/5) ανά περιοχή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE