ΚΥΠΡΟΣ: 'Κάηκε' η πρωτεύουσα από τις υψηλές θερμοκρασίες - Αναμένεται αισθητή πτώση - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 'Κάηκε' η πρωτεύουσα από τις υψηλές θερμοκρασίες - Αναμένεται αισθητή πτώση - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από αύριο.

Το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Λευκωσία, η μέγιστη θερμοκρασία που σημειώθηκε την Παρασκευή (17/5) ήταν οι 39 βαθμοί, στην Λεμεσό οι 31, στην Λάρνακα 29 και στην Πάφο 25. 

Το Σάββατο (18/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (19/5), τη Δευτέρα (20/5) και την Τρίτη (21/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται νεφώσεις, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα αιωρείται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο κάτω οι θεμροκρασίες που καταγράφηκαν την Παρασκευή (17/5) ανά περιοχή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE