ΚΥΠΡΟΣ: 40 υψηλόβαθμα στελέχη και Διευθυντές Φυλακών της Ευρώπης έρχονται στο νησί

ΚΥΠΡΟΣ: 40 υψηλόβαθμα στελέχη και Διευθυντές Φυλακών της Ευρώπης έρχονται στο νησί

Για το 24ο Συνέδριο Διευθυντών Φυλακών του Συμβουλίου Ευρώπης, κατευθύνουν στην Κύπρο 40 υψηλόβαθμα στελέχη και Διευθυντές Φυλακών, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σχετική συνέντευξη Τύπου.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 20.05.2019 και ώρα 11:00 για το 24ο Συνέδριο Διευθυντών Φυλακών του Συμβουλίου της Ευρώπης και την 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Οργανισμού EuroPris, που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο στις 19 – 23.5.2019, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και 40 Διευθυντών Φυλακών των χωρών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» (Αίθουσα Κερύνεια) από τον κ. Ανδρέα Ασσιώτη Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, την κα Άννα Αριστοτέλους Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών, την κα Ilina Taneva εκπρόσωπο του Συμβουλίου της Ευρώπης και την κα Kirsten Hawlitschek Διευθύντρια του EuroPris.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE