ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ελέγχθηκε σηματοδοτημένο τετράγωνο- Καταδύεται εκ νέου ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ελέγχθηκε σηματοδοτημένο τετράγωνο- Καταδύεται εκ νέου ο δύτης

Χωρίς αποτέλεσμα η 1η προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη, την Παρασκευή (17/5).

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο δύτης με σκάφανδρο έλεγξε το τετράγωνο που είχε σηματοδοτηθεί το πρωί, περπατώντας μέχρι 18 μέτρα βάθος, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα .

Εντός της Λίμνης βρίσκεται και η κάμερα η οποία ελέγχει διάφορα σημεία.

Αναμένεται να καταδυθεί εκ νέου δύτης για έλεγχο των σημείων που σηματοδοτήθηκαν.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.