ΠΑΦΟΣ: Διάσωση νεαρού από τη θάλασσα – Παρασύρθηκε από τον αέρα

ΠΑΦΟΣ: Διάσωση νεαρού από τη θάλασσα – Παρασύρθηκε από τον αέρα

Στη διάσωση νεαρού από θαλάσσια περιοχή της Πάφου, προχώρησαν οι ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου «Κινύρας», γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης 16/05 στην περιοχή αεροδρομίου Τίμης (Φιλιωτής) τρεις νεαροί με τα κανό τους επιχείρησαν να βγουν στ' ανοιχτά, ενώ όταν κατάλαβαν ότι υπήρχε κίνδυνος προσπάθησαν να επιστρέψουν.

Όπως αναφέρεται οι δυο εκ των τριών επέστρεψαν όμως ο τρίτος παρασύρθηκε από τον αέρα προς τα Μανδριά και δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Οι Ναυαγοσώστες που εργάζονται στο Paf3 (Φιλιωτής) έδρασαν άμεσα παίρνοντας τον εξοπλισμό τους και διαλέγοντας το κατάλληλο σημείο για να εισέλθουν στο νερό έφτασαν τον νεαρό με το κανό.

Μαζί επέστρεψαν προς τα έξω με ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ναυαγοσώστες εργάζονται για πρώτη φορά και μάλιστα στο πρώτο μήνα εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.