Τους πήρε για δείπνο τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε συμβουλές ο πρόεδρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τους πήρε για δείπνο τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε συμβουλές ο πρόεδρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου από τον ΑΣΙΛ Λύσης αναφέρει:

«Το Δ.Σ της ομάδας μας δεξίωσε απόψε την ομάδα Νέων θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη την σέζον.

Ο πρόεδρος, κ. Χρίστου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν και να κάνουν σωστή εξωγηπεδική ζωή αν θέλουν να πετύχουν σαν μελλοντικοί πρωταγωνιστές του ΑΣΙΛ και τόνισε, εκ μέρους του Συμβουλίου, ότι θα είναι δίπλα τους, όσο μπορούν, στην δύσκολη περίοδο της στρατιωτικής τους θητείας.

Το δείπνο ήταν μια προσφορά του εστιατορίου Α33 το οποίο και ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση και το φαγητό»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.