Η Σταντάρ… χάρισε τον τίτλο στην Γκενκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σταντάρ… χάρισε τον τίτλο στην Γκενκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γκενκ είναι πρωταθλήτρια Βελγίου, αφού μπορεί να είδε την Άντερλεχτ να της παίρνει ισοπαλία με 1-1, αλλά η Σταντάρ κέρδισε στο ντέρμπι της Λιέγης την Μπριζ και της χάρισε το «στέμμα».

Η αγωνία είχε πιάσει «κόκκινο», αφού η Κλαμπ είχε μειώσει σε απόσταση 3 βαθμών από την πρωτοπόρο, αλλά η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν έμελλε να χαρεί από την προτελευταία αγωνιστική χάρη στη μαχητικότητα της Σταντάρ, που επικράτησε με 2-0 των περσινών πρωταθλητών, παρότι έπαιξε για 60 λεπτά με 10 παίκτες.

Ξεκινώντας από το «Parc Astrid», το ματς ξεκίνησε εξαιρετικά για την Γκενκ, που ευτύχησε μόλις στο 11ο λεπτό να προηγηθεί με τον Χέϊνεν να σκοράρει ανενόχλητος, με τον Μάχλε να του δίνει πάσα… πάρε-βάλε μέσα στη μικρή περιοχή, όπου δεν τον μάρκαρε κανείς. Οι «μωβ», πάντως, δεν τα παράτησαν και στο 65′ ο Μπολασί έκανε καλύτερο άλμα στην υποδειγματική σέντρα του Σαλαμάκερς και ισοφάρισε, φέρνοντας σε «αναμμένα κάρβουνα» την αντίπαλο της Άντερλεχτ.

 

 

Την ίδια ώρα, όμως, η Σταντάρ κατάφερνε αρχικά με εύστοχο πέναλτι του Μαρίν στο 68ο λεπτό και ύστερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ του ιδίου ένα λεπτό πριν μπει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, να λυγίσει την Κλαμπ Μπριζ, που σε περίπτωση δικής της νίκης θα μείωνε στους 2 βαθμούς και όλα θα παίζονταν την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στην ίδια και την Γκενκ, ενώ όλα έμοιαζαν ευνοϊκά με την κόκκινη κάρτα στον Φέ στο 30ό λεπτό. Κάπως έτσι, όμως, η Γκενκ τα κατάφερε και πήρε τον 4ο τίτλο στην ιστορία της.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.