Θυμήθηκε τον τελικό κυπέλλου του 2009 ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας – ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θυμήθηκε τον τελικό κυπέλλου του 2009 ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας – ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον πρώην Ελλαδίτη αμυντικό, Γιάννη Σφακιανάκη, ο οποίος ήταν στο δυναμικό του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας τη σεζόν 2008-2009 όπου κατέκτησε το κύπελλο στο ΓΣΠ επί της ΑΕΛ.

«Σάν σήμερα,16 Μαΐου 2009.

Ο ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ και κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου.Η ομάδα πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία, αποκλείοντας παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου(Ομόνοια,Αποέλ).Με ένα απίστευτο και ποιοτικό ρόστερ αλλά και ΠΙΣΤΗ, ένα «χωριό» της Πάφου κατάφερε να κάνει όλοι τη Κύπρο να μιλά για αυτή την ομάδα που πραγματοποιήσε το ακατόρθωτο και ζούσε το δικό της παραμύθι! Ο ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας έγινε η πρώτη και μοναδική ομάδα από την επαρχία Πάφου που έφτασε σε κατάκτηση τροπαίου (Κύπελλο Κύπρου)» η ανάρτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE