ΠΑΦΟΣ: Μπήκε στο σπίτι 25χρονης και έπιασε τηλεόραση - Τον 'έκαψε' μαρτυρία

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε στο σπίτι 25χρονης και έπιασε τηλεόραση - Τον 'έκαψε' μαρτυρία

Συνελήφθη την Τετάρτη (15/5) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 2 Απριλίου του 2019 από 25χρονη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 28 με 30 Μαρτίου διαρρήχθηκε μια κατοικία στο Μούταλο και κλάπηκε μια τηλεόραση.

Ακολούθως σε έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία στο όχημα του 26χρονου εντοπίστηκε ένα λιβέρι , δύο κατσαβίδια και ένα γραμμάριο κάνναβης ενώ προέκυψε μαρτυρία ότι αυτός ενέχεται και στην διάρρηξη της κατοικίας .

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE