ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 24χρονος καταζητούμενος - Καταγγέλθηκε ότι απήγαγε και βίασε την πρώην συμβία του

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 24χρονος καταζητούμενος - Καταγγέλθηκε ότι απήγαγε και βίασε την πρώην συμβία του

Συνελήφθη ο 24χρονος από την Επισκοπή, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απαγωγής και βιασμού. 

Ο 24χρονος καταγγέλθηκε δύο φορές από την πρώην συμβία του ότι στις 24/4/2019 και μεταξύ των ημερομηνιών 6-10/5/2019 την είχε απαγάγει, την κρατούσε περιορισμένη και την βίασε.

Τα στοιχεία και φωτογραφίες του 24χρονου, είχε δημοσιεύσει η Αστυνομία για εντοπισμό του. 

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 24χρονος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και βιασμού, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE