EUROVISION: Πρώτη με ΔΙΑΦΟΡΑ η Κύπρος! Το στατιστικό που δείχνει… ΚΟΡΥΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

EUROVISION: Πρώτη με ΔΙΑΦΟΡΑ η Κύπρος! Το στατιστικό που δείχνει… ΚΟΡΥΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωταγωνιστική θα είναι η πορεία της Κύπρου και στην φετινή Eurovision. Δεν είναι μόνο το ωραίο (catchy) τραγούδι, δεν είναι μόνο η εκρηκτική παρουσία της Τάμτα, είναι και τα στατιστικά που «δείχνουν» μια τάση, η οποία μόνο αισθήματα αισιοδοξίας μας προκαλεί.

Μπορεί οι εταιρίες στοιχημάτων να έχουν «ρίξει» την κυπριακη συμμετοχή στην 11η θέση των προγνωστικών, παραμένουν όμως αποδόσεις και σίγουρα δεν προκαταβάλλουν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα κρίνουν όπως κάθε φορά κοινό και κριτική επιτροπή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ: «Στόχος της Ολγκίν να επιτευχθούν αποτελέσματα έως τέλος Ιουλίου»

Ντουζαρίκ: «Στόχος της Ολγκίν να επιτευχθούν αποτελέσματα έως τέλος Ιουλίου»

Στόχος της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ είναι να επιτευχθούν αποτελέσματα ως το τέλος Ιουλίου, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE