Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λας Βέγκας, με γυναίκα να σπρώχνει 74χρονο από το λεωφορείο με τον ηλικιωμένο να προσγειώνεται με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.  

Ο 74χρονος Serge Fournier διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για ένα μήνα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.  

Η Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ που φέρεται να έσπρωξε τον παππού από το λεωφορείο συνελήφθη ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας, καθώς το σπρώξιμο είχε θανατηφόρα εξέλιξη.  
 

Το βίντεο με το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE