ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

The Clubhouse at Navarino. Ένα ξεχωριστό club από τις 11 Μαρτίου κοντά μας.

The Clubhouse at Navarino. Ένα ξεχωριστό club από τις 11 Μαρτίου κοντά μας.

Το πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα ιδιωτικό club “The Clubhouse” δημιουργήθηκε με έναν σκοπό. Να προσθέσει ποιότητα και ψυχαγωγία στην καθημερινότητα των μελών του. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φιλοδοξεί να προσφέρει σε ανθρώπους που ζουν στην Κύπρο ή την επισκέπτονται συχνά, έναν ζεστό και ποιοτικό χώρο συνάντησης.

Το Clubhouse θα στεγάζεται στον προσφάτως ανακαινισμένο χώρο του γνωστού εστιατορίου Navarino στη Λευκωσία. Το εμβληματικό κτήριο διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και φινέτσα που απαιτείται για την εξυπηρέτηση των σκοπών του club.

Το εστιατόριο Navarino θα είναι ανοιχτό για μέλη και μη, από τι; 11 Μαρτίου και για ένα μήνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4:00 -12:00 μ.μ.. Kάθε Παρασκευή θα υπάρχει ζωντανή  μουσική. Ακόμη, από τις 18:30 έως τις 20:00 καθημερινά ( happy hour) όλα τα ποτά θα προσφέρονται στη μισή τιμή.

Από το Πάσχα και μετά, ο χώρος και το εστιατόριο του Navarino θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα μέλη του Clubhouse, που θα μπορούν να απολαμβάνουν εκδηλώσεις, εκδρομές, ειδικές θεματικές βραδιές και όλες τις δραστηριότητες που θα οργανώνονται από το ίδρυμα. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη και οι καλεσμένοι τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαλέξεις, καθώς και σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς επιστήμονες, ιστορικούς, καλλιτέχνες κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το club και τον χώρο που στεγάζεται, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.clubhouseatnavarino.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22350520 και στο email [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top