ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο 39χρονος για κατοχή κάνναβης και άσπρης σκόνης - Χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο 39χρονος για κατοχή κάνναβης και άσπρης σκόνης - Χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη (15/5) διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 39χρονου κατοίκου Πάφου.

Ο 39χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 39χρονος συνελήφθη την Τρίτη (14/5), μετά τον εντοπισμό, στο αυτοκίνητό του, ποσότητας ρητίνης κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό 6.000 αγγλικών στερλινών, ποσότητα άσπρης σκόνης βάρους 77 γραμμαρίων περίπου και μισό γραμμάριο κάνναβης.


Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE