Περδίκης: «Πρέπει να καταδικαστεί η δήλωση Ντάνκαν»

Περδίκης: «Πρέπει να καταδικαστεί η δήλωση Ντάνκαν»

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης σχολιάζοντας τη δήλωση του Βρετανού Υπουργού Ευρώπης σερ Άλαν Ντάνκαν, με την οποία χαρακτήρισε περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση» την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, είπε ότι η δήλωση Ντάκαν πρέπει να τύχει καταδίκης.

Πρόσθεσε πως δεν ικανοποιεί η διορθωτική δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας και ανέφερε πως αποτελεί απόδειξη πως δεν είναι ικανοποιητικά και αποτελεσματικά τα μέτρα έλαβε η κυπριακή κυβέρνηση «και πρέπει να συνεχίσουμε πιο εντατικά, πιο μεθοδικά και πιο αποτελεσματικά τις ενέργειες μας για διεθνή καταδίκη και επιβολή κυρώσεων κατά τις Τουρκίας για τις επιθετικές της ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE