Περδίκης: «Πρέπει να καταδικαστεί η δήλωση Ντάνκαν»

Περδίκης: «Πρέπει να καταδικαστεί η δήλωση Ντάνκαν»

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης σχολιάζοντας τη δήλωση του Βρετανού Υπουργού Ευρώπης σερ Άλαν Ντάνκαν, με την οποία χαρακτήρισε περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση» την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, είπε ότι η δήλωση Ντάκαν πρέπει να τύχει καταδίκης.

Πρόσθεσε πως δεν ικανοποιεί η διορθωτική δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας και ανέφερε πως αποτελεί απόδειξη πως δεν είναι ικανοποιητικά και αποτελεσματικά τα μέτρα έλαβε η κυπριακή κυβέρνηση «και πρέπει να συνεχίσουμε πιο εντατικά, πιο μεθοδικά και πιο αποτελεσματικά τις ενέργειες μας για διεθνή καταδίκη και επιβολή κυρώσεων κατά τις Τουρκίας για τις επιθετικές της ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE