ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο Μπεσάτ – Παίζει για την ΕΠΙΘΕΣΗ του Αγκίρε!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο Μπεσάτ – Παίζει για την ΕΠΙΘΕΣΗ του Αγκίρε!

Οι δυο πρώτες μετεγγραφές του Απόλλωνα, θα είναι από Κύπρο. Μετά τον Ελβετό τερματοφύλακα Μολ, που είναι συμφωνημένος από την περασμένη εβδομάδα, σύντομα θα βρεθεί στα γραφεία της εταιρίας στην Μεσολογγίου, ο Γάλλος αριστερός μπακ Μπεσάτ. 

Και μ αυτόν υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία, λόγω ηλικίας, θα υπογράψει λογικά για ένα χρόνο.

Ο Μπεσάτ περπατά στα 33 του χρόνια (κλείνει τα 34 τον προσεχή Νοέμβριο), οι τεχνικοί υπεύθυνοι έκριναν ότι μπορεί να «κολλήσει» στο παζλ της ομάδας που χτίζουν για τη νέα χρονιά.

Πριν 4 μήνες ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, αλλά δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά. Επειδή… μπήκε σε μια κατάσταση που ήταν άσχημη, ειδικά από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με το δελτίο του Ουζόχο κι έπειτα. Μένει ελεύθερος από την Κυρία.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του Γάλλου ακραίου μπακ

Χθες όταν βγήκε το όνομα Μπεσάτ, πολλοί συνέδεσαν την περίπτωση του μ αυτήν του Ισπανού Ντιέγκο Αγκίρε. Ο συγκεκριμένος παίχτης, δεν είναι μπακ, αλλά εξτρέμ. Παίζει δυνατά η υποψηφιότητα για να αποτελέσει μια από τις επιλογές για τα άκρα της επίθεσης.

Έχει συμβόλαιο με την Σαραγόσα για άλλο ένα χρόνο, ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός, αλλά δεν φαίνεται να είναι δύσκολο να το σπάσει πρόωρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.