ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά σε κλινική στο κέντρο της πόλης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά σε κλινική στο κέντρο της πόλης

Σε συναγερμό τέθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/5) η Πυροσβεστική, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένη κλινική στην Λευκωσία.

Η κλινική βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Η πυροσβεστική με πέντε οχήματα, έσπευσε στο σημείο για να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά.

Αναμένεται μετά από εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE