Eurovision 2019: H Κατερίνα Ντούσκα ερμηνεύει το «Better Love» και μαγεύει το κοινό

Eurovision 2019: H Κατερίνα Ντούσκα ερμηνεύει το «Better Love» και μαγεύει το κοινό

Δεκατηέκτη εμφανίστηκε η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision με τη Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love». Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή ντυμένη με ένα λευκό παραμυθένιο φόρεμα με διαφάνεια. Οι δυο χορεύτριες που την πλαισιώνουν είναι ντυμένες με άσπρα κολάν, άσπρες μπλούζες και κρατάνε ξίφη στα χέρια τους.

Στη σκηνή υπήρχε μια κυκλική περιστρεφόμενη κατασκευή, με τη τραγουδίστρια να ακουμπάει στο τοίχο της κατασκευής, ενώ οι δύο χορεύτριες με τα σπαθιά να κινούν τα σπαθιά δεξιά και αριστερά.

Το τραγούδι ξεκινάει με λίγο φωτισμό στη σκηνή και φωτίζεται μόνο η κατασκευή, ενώ στο πίσω μέρος στην οθόνη ανθίζει ένα μεγάλο ροζ λουλούδι.

Δείτε τη σκηνική παρουσία της Ελλάδας στον πρώτο ημιτελικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE