Συμφωνία Σπόρτινγκ με Ατλέτικο για δύο παίκτες!

Συμφωνία Σπόρτινγκ με Ατλέτικο για δύο παίκτες!

Λύθηκε η αντιδικία ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την Ατλέτικο Μαδρίτης για την περίπτωση του Ζέλσον Μαρτίνς. 

Ολοκληρώθηκε εξωδικαστικά η αντιδικία ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με την περίπτωση του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει ως ελεύθερος στους Ισπανούς το καλοκαίρι, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση των Πορτογάλων, σε μια υπόθεση στην οποία εντάσσεται και η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού.

Έπειτα από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων και αφού η Σπόρτινγκ είχε προσφύγει στο CAS αξιώνοντας τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ύψους 105 εκατ. ευρώ, οι δύο ομάδες τα βρήκαν με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο, αλλά πολύ σημαντικό, δηλαδή 22,5 εκατ. ευρώ.

Μέσα στη συμφωνία που ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ, υπάρχει και η μεταγραφή του Λουσιάνο Βιέτο στα «λιοντάρια», με 7,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE